Samblado


Ada Masalah Nak Makan Apa Di Luar Negara? Kini Ianya Bukan Lagi Masalah Anda! Makanan Halal di Poket Anda!

 

Adakah anda selalu pergi melancong ke luar negara tapi seringkali mengalami masalah:

  • Sukar nak dapatkan makanan halal di negara yang anda lawati?
  • Rasa masakan di tempat yang anda lawati tak kena dengan selera anda?
  • Ragu-ragu dengan status halal makanan di negara yang anda lawati?
  • Bosan makan megi sahaja sepanjang lawatan?

Ketahuilah bahawa anda bukannya keseorangan dalam masalah ni. Ramai lagi yang pergi melancong ke luar negara mengalami masalah-masalah ini. Ini perkara biasa terutamanya jika anda melancong ke negara yang majoriti penduduknya bukan Islam.

Untuk mencari makanan halal menjadi satu perkara yang sangat susah. Anda terpaksa travel berbatu-batu jauhnya hanya untuk menikmatimakanan yang Halal. Itu belum lagi cerita tentang rasanya. Kebanyakan makanan di luar negara terutamanya yang bukan Islam, makanan mereka selalunya tak kena dengan tekak anda.

Mesti apa rasa yang kurang. Kadang-kadang tawar, kurang masin, terlalu manis dan belum lagi cerita dengan rasa yang sanat pelik yang tak dapat anda bayangkan!

Tetapi sekarang anda boleh buang semua masalah itu jauh-jauh. Dengan Serunding Samblado, anda tidak akan susah untuk makan makanan Halal yang sedap dan mengikut citarasa tekak anda.

Yang paling best, ianya mesra travel! Itu yang paling best pasal Serunding Samblado Travel Pack ni!Apa yang membuatkan Serunding Samblado Travel Pack ni sangat Istimewa untuk kaki travel?

  • Pek kecil, mobile dan mesra travel! Anda boleh bawa serunding ini dalam poket anda dan keluarkan bila anda rasa lapar!
  • Ready to eat anywhere everywhere! Serunding siap sedia untuk dimakan. Anda hanya perlu koyakkan pek serunding dan terus makan! Mudah, di mana-mana pun anda boleh nikmati serunding yang sedap ini!
  • Rasa original resipi daripada Kelantan! Rasa yang kena dengan tekak anda dan dijamin tidak lari. Keenakan resipi turun temurun daripada Kelantan dikekalkan sehingga ke hari ini!
  • Dijamin Halal oleh Jakim! Anda boleh makan serunding ini tanpa ragu-ragu! Semua produk Serunding Samblado mendapat pensijilan Halal oleh JAKIM!
  • Boleh dibawa bersama di dalam kapal terbang dalam hand luggage! Risau kena tahan dengan imegresen sebab bawa makanan? Jangan risau sebab pek mobile ni memang mesra imegresen! Anda boleh declare sebagai snek untuk melepasi pemeriksaan imigresen.

Jadi tunggu apa lagi? Jadikan Serunding Samblado sebagai teman travel anda! Kini, susah cari makanan halal bukan lagi alasan anda untuk tidak melancong ke luar negara!

Jangan bertangguh lagi! Jadikan lawatan anda ke luar negara lebih bermakna tanpa perlu risau nak cari makanan halal!

Tempah Serunding Samblado Travel Pack Sekarang dengan mengisi maklumat anda di bawah!

Anda berhak untuk dapat pengalaman melancong tanpa risau tentang makanan Halal anda!

 


Butiran Pembelian


Kuantiti

Jumlah Pembelian

Jumlah : RM
Kos Penghantaran :
Jumlah Penuh : RM
Maklumat Penghantaran

Estimate Time Arrival : 23/07/2019

Affiliate anda : MOHD RASUL BIN KAMARUZAMAN ( 0129529017)

Cara Pembayaran

CIMB


Nama Akaun : VTP SYNERGY PARTNERS

No Akaun : 8603292932

Jumlah : RM

Maybank


Nama Akaun : KNFN Marketing

No Akaun : 562263501818

Jumlah : RM

Bukti Pembayaran


Format bukti pembayaran : Gambar